TOP www.trafic.ro

sâmbătă, 31 martie 2018

Clubul de arte Coresi

https://www.facebook.com/groups/170764430388496/

”Clubul de arte Coresi” este un forum independent, înființat de Mihai Victor Afilom, al cărui obiect este postarea de creații literare (poezie, eseu, fragmente de roman, jurnal, nuvelă) , recomandări de lectură, discuții despre tehnică literară, modalități de imbunătățire și definire a propriului stil, marketing și advertising cultural pentru tinerii creatori, mediatizarea evenimentelor artistice și a obiectivelor culturale, popularizarea tuturor artelor - muzica, pictura, film, sculptura, dans etc.

Reguli:

Nu există ! Doar un set minimal de recomandări pentru buna funcționare a forumului, în rest sunteți liberi să vă desfășurați în acest atelier on-line!

1.  Postări proză sau poezie - maxim 2  postări zilnice, corecte din punct de vedere gramatical, printr-un simplu copy-paste al textului.
2.  Discuții despre tehnică literară, modalități de imbunătățire și definire a propriului stil,
/ texte teoretice de critica literara / recenzii - 1 postare zilnică
3. Texte din literatura universală sau română (poezie/proză) ale unor autori consacrați - 1 postare zilnică.
4. Se permite mediatizarea evenimentelor cultural-artistice de orice gen - lansări de carte, expoziții de pictură, fotografie sau sculptură, piese de teatru, concerte etc.
5.  Pentru a evita supraînărcarea forumului, imaginile sunt permise doar în măsura în care reprezintă creații originale - pictură, grafică, caricatură etc.
6. Muzică: În fiecare zi va fi postată o melodie unică, preluată de pe youtube, în urma propunerilor dumneavoastră.
7. Rubrica ”Lectura de duminică”: câte o recomandare duminicală de lectură.
8. Rubrica pentru cinefili - sugestii cu productii cinematografice memorabile.
9. Rubrica "Geografie spirituală” - recomandări ale unor obiective turistice cu componentă culturală din țară și din lume - muzee, biserici,case memoriale etc.
10.Sunt bine-venite orice noi sugestii de îmbunățire și optimizare a platfomei online.
11. Toate postările sunt moderate de către administrator, urmând a fi postate după o verificare prealabilă a conținutului, cel mai târziu în dimineața ulterioară postării.
12. Sunt admise și texte în limbi de circulație internațională: engleză, franceză, germană, spaniolă sau italiană.
13. Nu sunt admise cuvinte triviale, atacuri la persoană, remarci șovine, xenofobe sau referitoare la religie, orientare sexuală, ingrădirea libertății de exprimare. Ne rezervăm dreptul e a exclude automat pe membrii care nu respectă aceste norme  de bun simț!

Coordonatori:

Mihai Victor Afilom
Victor Afilom

e-mail: mihai_afilom@yahoo.com
blog:    https://zoonduplex.blogspot.ro
site:     http://mihaiafilom.wixsite.com/victor




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu