TOP www.trafic.ro

vineri, 16 martie 2018

Poetry & fiction as a way of life

Am lansat un nou forum cultural! ”Poezie si proză ca un mod de viață” este un forum independent bilingv: român-englez, înființat de Mihai Victor Afilom, al cărui obiect este postarea de creații literare (poezie, eseu, fragmente de roman, jurnal, nuvelă) și discuții despre tehnică literară, modalități de imbunătățire și definire a propriului stil, marketing și advertising cultural pentru tinerii creatori.
Reguli:
Nu există ! Doar un set minimal de recomandări pentru buna funcționare a forumului, în rest sunteți liberi să vă desfășurați în acest atelier on-line!
1. Postări proză/poezie - maxim 2 postări zilnice, corecte din punct de vedere gramatical, printr-un simplu copy-paste al textului, fără imagini atașate.
2. Discuții despre tehnică literară, modalități de imbunătățire și definire a propriului stil, marketing și advertising cultural pentru tinerii creatori.
/ texte teoretice de critica literara / recenzii - 1 postare zilnică
4. Texte din literatura universală sau română (poezie/proză) ale unor autori consacrați - 1 postare zilnică.
5. Se permite mediatizarea evenimentelor cultural-artistice de orice gen - lansări de carte, expoziții de pictură, fotografie sau sculptură, piese de teatru, concerte etc.
6. Pentru a evita suprainărcarea forumului, imaginile sunt permise doar în măsura în care reprezintă creații originale - pictură, grafică, caricatură etc. .
7. Muzică: În fiecare zi va fi postată o melodie unică, preluată de pe youtube, în urma propunerilor dumneavoastră.
9. Nu sunt admise cuvinte triviale, atacuri la persoană, remarci șovine, xenofobe sau referitoare la religie, orientare sexuală, ingrădirea libertății de exprimare. Ne rezervăm dreptul e a exclude automat pe membrii care nu respectă aceste norme de bun simț!
Coordonator:
Mihai Victor Afilom

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu